└rea Agremiats
Usuari:  
Password:  
   

El Gremi d’Empreses de Pintura de Barcelona i Comarques

El Gremi d'Empreses de Pintura de Barcelona i Comarques, que té els seus orígens en l´ any 1899, és una Entitat sense ànim de lucre, per a la representativitat i defensa i al servei de les empreses de pintura i professionals pintors.

Agrupa els Mestres Pintors que en llurs respectives empreses han sabut conservar les tècniques tradicionals del nostre ofici, assimilant i posant a la pràctica alhora, les noves tendències dels temps actuals.

Acull també els joves professionals pintors desitjosos de perfeccionar-se en l´ofici i que troben en el Gremi tot el recolzament i l´ajuda necessària.

De les empreses de pintura acreditades des de fa anys i dels joves empresaris pintors, en resulten professionals capacitats i responsables, capaços de donar resposta a les exigències que el mercat actual imposa.

El Gremi d'Empreses de Pintura de Barcelona i Comarques, conscient que en els temps que corren són nombrosos els pintors poc preparats, i àdhuc no legalitzats, aconsella que sempre que es desitgi qualitat, responsabilitat i garantia, es recorri a les empreses de pintura agremiades.

Estem a la seva disposició, per tal d´orientar-los pel que fa a les empreses més idònies per a cada especialitat de pintura. Només els cal que complimentin i ens enviïn com prefereixin, el formulari de contacte, indicant-nos la seva consulta i amb molt de gust els informarem.

Gremi d'Empreses de Pintura de Barcelona i Comarques · C/ Diputació 297, primer, 08009 Barcelona · 93 488 12 88 · · · ·